Affiliate programma

Word een affiliate van MultiCards en ontvang levenslang commissie!

Als MultiCards Affiliate kunt u extra inkomsten genereren met verkopen die door een andere partij worden gegenereerd. Elke keer als u MultiCards een nieuw merchant account bezorgt, dan ontvangt u van ons een levenslange commissie over het totale credit card volume van de transacties van desbetreffende merchant.

Een MultiCards Merchant Account stelt ondernemers in staat om Visa, MasterCard, American Express en andere betalingen online te verwerken.

Neem de tijd om in te loggen in uw persoonlijke affiliate dashboard om zo de mogelijkheden en rapportages over de successen van uw campagne realtime in te zien.

Commissie

Uw commissie wordt een keer in de maand uitbetaald met een minimale wachtperiode van zes weken. Commissies worden uitbetaald via PayPal. Houd er rekening mee dat er geen commissie wordt berekend over verkopen waarvan het totaalbedrag lager is dan 10,-. In uw online control panel kunt u realtime uw commissie bijhouden.

Multicards splash Promotie

U kunt onze diensten promoten door een banner door te linken naar onze inschrijfpagina, door tekstlinks te plaatsen op de site of door een e-mail nieuwsbrief uit te sturen. Neem ook de tijd om door onze belangrijke anti-spam policy te gaan. Niet alle promotionele activiteiten zijn namelijk geoorloofd.

Schrijf u nu in en geniet van een levenslange commissie op het totale credit card volume van transacties van doorverwezen merchants

Meld u nu aan!