Betaaldienstverleners voor online betalen

Online creditcard betalingen, maar ook e-bank betalingen via iDeal,  worden uitgevoerd door MultiCards, één van de meest ervaren Betaaldienstverleners. MultiCards is een dienstverlener die zorgdraagt voor de incassering van de door uw klant betaalde vergoeding voor uw diensten en producten en deze periodiek aan u afdraagt. De vergoeding die wij hiervoor vragen bedraagt een standaard tarief afhankelijk van de bedrijfstak. Maar voor grotere volumes mag u ons zeker ook bellen om een aantrekkelijke korting te bespreken.

MultiCards werkt met betrouwbare banken

Online betaaldienstverlener MultiCards werkt samen met verschillende betrouwbare banken met een  cross border acquiring licentie van Visa en MasterCard, alsmede American Express. Zo kunnen uw klanten met onze online betaalsystemen gegarandeerd veilig online betalen met de meest bekende creditcards die wereldwijd geaccepteerd worden.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met één van onze verkoop medewerkers voor meer informatie over de diensten van online betaaldienstverleners.