Betaling webshop

De betaling in uw webshop verloopt met de diensten van MultiCards vlekkeloos. MultiCards heeft sinds 1995 ervaring als  één van de eerste payment service providers (die term bestond toen overigens nog niet) waarbij betalingen met creditcard via het internet automatisch werden verwerkt.

De betrouwbaarheid van uw webshop wordt mede ondersteund doordat onze transacties gebruik maken van betrouwbaarheidscertificaten, respectievelijk Verified by Visa en SecureCode van MasterCard, waarmee onder voorwaarden voor u het risico van chargebacks overgaat op de creditcard uitgever..

Betaling webshop gecertificeerd

De vermelding van deze certificaten op uw webshop verhoogt de betrouwbaarheid van uw webshop. Uw online bezoekers zijn bij elke betaling in uw webshop verzekerd van de veiligheid die deze twee certificaten hen biedt bij de betaling met hun persoonlijke met paswoord beveiligde creditcard.

Betaling webwinkel bevordert klantvriendelijkheid

De mogelijkheid van bestellen en  online betalen in uw webwinkel bevordert de klantvriendelijkheid van uw webshop. De klant bepaalt zelf op welke wijze deze zijn producten uit het winkelwagentje betaalt. De betaling via creditcard of iDeal wordt door ons verwerkt en periodiek overgemaakt  naar de bankrekening van uw webshop.

Neem contact met ons op of kijk bij veel gestelde vragen als u meer informatie wilt over betalingen via het internet voor uw webshop. Wij zijn u graag van dienst!