MultiCards plugin beschikbaar voor Magento, WooCommerce, OS Commerce en PrestaShop.

MultiCards heeft nieuwe plugins uitgebracht voor de open-source e-commerce systemen Magento, WooCommerce, OS Commerce en PrestaShop.

Magento, WooCommerce, OS Commerce en PrestaShop worden algemeen erkend als de beste e-commerce oplossingen voor webshops en worden door vele duizenden webshops wereldwijd gebruikt. Het toevoegen van Magento, WooCommerce, OS Commerce en PrestaShop zijn de eersten in een reeks van vernieuwde  webshop plugins die door MultiCards zullen worden toegevoegd in de komende tijd.

Michel Hendriks, Account Manager: "MultiCards is trots te kunnen aankondigen dat de plugins officieel zijn vrij gegeven. We zijn bereid om onze klanten de beste service te bieden die er beschikbaar is. Payment plugins voor de meest gebruikte webshops zijn daar een essentieel onderdeel van. De komende maanden zullen we een aantal nieuwe plugins toe voegen aan onze diensten om zo een breed scala aan e-commerce oplossingen te kunnen koppelen aan onze payment gateway."

Download plugin.

Voor meer informatie neem contact op met Account Manager Michel Hendriks via 040-8080376 of stuur een support ticket via de website.

Last modified: 10:37 - July 19th, 2016