09:30 - November 22nd, 2016

Helft Amerikanen winkelt met feestdagen online

Visa verwacht dat dit jaar met de feestdagen bijna de helft van alle Amerikaanse consumenten online zullen winkelen. 33 procent doet dit via mobiele apparaten.

Komende vrijdag is het Black Friday, de belangrijkste winkeldag voor Amerikanen. Traditiegetrouw wordt Black Friday gevolgd door de digitale koopjesdag Cyber Monday.

Visa verwacht dat dit jaar 18 procent meer omzet wordt gerealiseerd tegen 16 procent een jaar t...

Lees Meer
09:36 - October 6th, 2016

Online bestedingen groeien in het eerste half jaar met 17% naar 9,53 miljard euro.

Extra groei online branche mede dankzij recente faillissementen

Nederlandse consumenten geven in de eerste helft van dit jaar ? 9,53 miljard uit aan online aankopen van producten en diensten. Dit betekent een groei van 17,2% ten opzichte van vorig jaar, toen er in de eerste zes maanden ? 8,13 miljard online werd besteed. Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzo...

Lees Meer
09:21 - August 10th, 2016

Zes gouden tips voor algemene voorwaarden


Waar een overeenkomst betrekking heeft op de commerciële kern van een deal, regelen de algemene voorwaarden de overige zaken. Nadat je ze hebt opgesteld wil je als ondernemer ook zeker weten dat je klanten zich hier aan moeten houden. Hiervoor moet je nog een paar belangrijke dingen doen. Zie hier zes gouden tips voor algemene voorwaarden.

Tip 1: Houd ze algemeen.
Je algemene voorwaarden bestaan uit een aantal bepalingen d...

Lees Meer
10:50 - July 19th, 2016

CBS: Online omzet stijgt als een raket

Webwinkels hebben in juni een enorme omzetstijging verwezenlijkt! De omzet van de webwinkels in Nederland steeg met maar liefst 28,1% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bekendgemaakt.

In mei was de omzet nog met 12,2% gestegen ten opzichte van een jaar eerder, ook al een flinke omzetstijging. Juni spant echter de kroon met een omzetstijging van 28,1% voor alle webwinkels. Vo...

Lees Meer