10:04 - March 15th, 2016

Cybercriminelen richten pijlen op webwinkels

Het adequaat beveiligen van webwinkels is belangrijker dan ooit. De online retail-industrie staat namelijk met stip bovenaan het lijstje van websites die cybercriminelen willen overnemen. Webapplicatie-aanvallen richten zich inmiddels bijna volledig op online retail.

Misschien heeft u nog nooit gehoord van een webapplicatie-aanval, maar webwinkels doen er goed aan hierop bedacht te zijn. Bij een webapplicatie-aanval probeert een c...

Lees Meer
09:42 - March 1st, 2016

Slechte mobiele ervaring? 33 procent haakt af

Mobiele ervaring is belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat maar liefst 33 procent van de consumenten nooit meer iets van een merk wil kopen als de mobiele ervaring slecht was. Is de ervaring goed? Dan gelooft 76 procent dat het absoluut bijdraagt aan hun merkloyaliteit.

Dit blijkt uit internationaal onderzoek van Sitecore onder 4.500 consumenten in elf landen, uitgevoerd in samenwerking met Vanson Bourne.

Doordachte mob...

Lees Meer
09:34 - March 1st, 2016

Webwinkeltrends voor 2016: snelle levering en pop-ups

De e-commerce is een jonge en dynamische sector die enorm snel groeit. Dat betekent ook dat er constant vernieuwingen zijn om de gunsten van de klant te winnen. Dergelijke trends komen vaak overwaaien uit Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Die trends zijn niet onmisbaar voor uw webwinkel, maar zorgen er wel voor dat u voorop loopt en u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Het is belangrijk om al uw zaken op orde t...

Lees Meer
09:29 - March 1st, 2016

Kansen voor uw webwinkel: Nederlanders steeds meer en steeds langer op internet

Nederlanders zijn steeds vaker online en blijven ook steeds langer op het internet actief. Gemiddeld zitten mensen twee uur op het internet, vooral jongeren zijn lang aanwezig op het net. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek Media Standaard Survey.

Inmiddels heeft 95% van de Nederlanders thuis toegang tot het internet. Op het werk heeft bijna de helft beschikking over het internet. Ruim de hel...

Lees Meer