09:08 - June 8th, 2018

Nederlands kwartaalomzet e-commerce: 6,3 miljard


De Nederlandse consument gaf in het eerste kwartaal van dit jaar voor 6,3 miljard euro uit bij webwinkels. Steeds vaker gebeurt dat met de mobiele telefoon en zichtbaar minder op de desktop en laptop.

De nieuwe marktcijfers van Thuiswinkel.org verschenen zojuist en laten weinig verrassingen zien. De trend is duidelijk: e-commerce groeit nog steeds met dubbele cijfers onder de twintig procent en dat gebeurt steeds vaker per smart...

Lees Meer
15:33 - May 30th, 2018

Omzet van pure webshops in 2018 naar 10 miljard euro

De detailhandel profiteert van economische groei en toenemende consumentenbestedingen. In 2018 groeit de omzet naar verwachting met 3,5% en in 2019 met 4% heeft het ING Economisch Bureau becijferd. Vooral food en online retail profiteren. Het vertrouwen bij consumenten resulteert in toenemende consumptie. Binnen de detailhandel profiteren food en pure webshops het meest. Hoewel verwacht wordt dat de groei van deze pure webshops (r...

Lees Meer
16:18 - May 16th, 2018

Nederlandse consumenten besteedden 22,5 miljard online in 2017

De omzet van Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen, bedroeg ? 22,5 miljard in 2017. Dit betekent een groei van 13% ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland. Dit onderzoek wordt door GfK uitgevoerd, in opdracht van Thuiswinkel.org en in samenwerking met PostNL.

In 2017 heeft 95% van de...

Lees Meer
15:48 - May 16th, 2018

MultiCards in lijst van Emerce 100: Beste bedrijven in e-business 2018

In de categorie "Payment Service Providers" van de Emerce 100, uitgegeven door onafhankelijk vakblad Emerce, heeft MultiCards een 5 sterren beoordeling gekregen, waar de hoogste score vorig jaar nog 4,5 ster was.

Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven.

Voor een verantwoording van de onderzoeksresultaten kunt u

Lees Meer