Uw merchant account

Hoe start ik mijn merchant account?

Deze pagina bevat een korte handleiding voor uw account.

Log eerst in op de MultiCards website via de link Merchant Login. U moet de eerste keer uw paswoord opvragen met het toegewezen account nummer en het bij ons bekende email adres.
Het Merchant Menu is uitsluitend voor geaccepteerde MultiCards merchants  die daarmee toegang hebben tot bevoegdheden zoals het inzien van de Merchant account status, transacties en terugbetalingen, afrekeningen van MultiCards. U kunt ook  zaken delegeren aan technische collega's voor het aanmaken en configureren van order pagina's. U doet dit door  het aanmaken van een aparte login voor een bepaald deel van het systeem

Na het inloggen dient u als eerste  de account gegevens aan te vullen. Vul alle gegevens in, print  het document, onderteken het document op alle pagina's en verstuur het naar MultiCards. Uw gegevens moeten ten alle tijde up-to-date en naar waarheid worden ingevuld.

Onder het kopje Account  van het Merchant Menu voert u uw  bedrijfsinformatie, bankgegevens en andere gerelateerde informatie in. Voor betalingen dienen  uw bankgegevens  en gegevens van de begunstigde correct te zijn.  De naam van de begunstigde moet overeenkomen met de officiële naam op het MultiCards account.
Totdat wij uw documenten hebben ontvangen en uw reqistratie is voltooid, kunt u wel werken met live-transacties, maar kunnen geen betalingen van MultiCards aan u worden gedaan.  Na voltooiing van het Account Profiel in het Merchant Menu gebruikt u dan de weergeven / afdrukken profiel 'knop om de bestanden af ​​te drukken.

Plaats een handtekening op alle documenten die u indient.

Benodigde documenten

• Akte van Oprichting en/of  inschrijving Kamer van Koophandel (documenten dienen gewaarmerkt te zijn door een gekwalificeerd advocaat, notaris of een overheidsorgaan)
  • Kopie van het paspoort van de eigenaren of bestuurder(s) van de onderneming  (geverifieerd door een gekwalificeerde advocaat, notaris of een overheidsorgaan)
  • Kopie van energierekening van Directeur / Eigenaar voor het bewijs van het verblijf → Niet meer dan zes maanden oud.

Verstuur de bovenstaande documenten per koerier (Fedex, UPS, DHL, TNT) of aangetekende post naar MultiCards op het onderstaande adres. Verzendingen per e-mail of fax kunnen niet  worden  geaccepteerd!

Stuur de documentatie naar MultiCards

MultiCards Internet Billing
Le Havre 77
5627 SV Eindhoven
Nederland

Stel uw orderpagina in

In uw Merchant Menu klikt u op 'Order Pagina' om alle huidige geconfigureerde orderpagina's te bekijken. Een ID pagina die gekoppeld moet worden met uw producten wordt standaard gemaakt met een tijdelijke boodschap. U voegt de producten hier toe aan de orderpagina. Onze technische afdeling kan hierbij assisteren zonder extra kosten. Stuur ze een support ticket via het Merchant Menu!

Zie ook: Orderpages & Shopping carts

Merchants met meerdere gebruikers kunnen voor elke gebruiker een login aanmaken met aangepaste toegang. Een gebruikersnaam begint altijd met uw account nummer, gevolgd door 7 letters en/of cijfers

999998johndoe

Elke pagina van het Merchant Menu kan apart worden ingesteld voor toegang per gebruiker. U kunt extra gebruikers aanmaken met de knop "Users" in het Merchant Menu en ze daar ook weer als gebruiker verwijderen.

Account sluiten

Als u uw account wilt opheffen, neem dan contact op met de Account afdeling. Is uw account geblokkeerd? Als uw account geblokkeerd is, dan heeft u geen enkele toegang meer en kunt u ons bellen of via de contact pagina een support ticket sturen.