Orderpagina's en webwinkels

Website vereisten

Uw website wordt beoordeeld aan de hand van een checklijst. Om lange wachttijden met de beoordeling te voorkomen, wordt u aangeraden er voor te zorgen dat deze punten in orde zijn. Sommige zijn wettelijke vereisten, andere zijn voorgeschreven door de creditcard maatschappijen teneinde creditcards te kunnen accepteren.

Link naar  Website vereisten

Niet toegelaten producten en diensten

link naar Lijst van niet toegelaten producten en diensten

Technische Integratie Manual

 De technische integratie manual kan gedownload worden in het merchant menu. Gratis technische ondersteuning kan altijd worden aangevraagd via een support ticket, per telefoon en per IM zoals Skype en Yahoo. U kunt ook een gratis conference gesprek aanvragen (telefoon en Skype) voor technische ondersteuning.

De hosting van uw orderpagina
Orderpagina's kunnen worden geplaatst op uw eigen server of op onze secure server. Alle credit card gegevens worden alleen geaccepteerd op onze secure server.

Shopping carts van derden
Multicards setup is te gebruiken met verschillende 3rd party shopping carts. Sommige shopping carts vragen een bedrag voor de koppelingsmodule. MultiCards is onder bepaalde voorwaarden graag bereid deze kosten aan u te vergoeden. Als u uw eigen ontwikkelde shopping cart wilt integreren kan onze technische afdeling van advies dienen om volledige integratie met onze gateway te verzorgen.

Enkele belangrijke MultiCards pluspunten

Automatische herbelasting
Credit Cards kunnen automatisch periodiek worden belast, dus maandelijks, per kwartaal, half jaar of per jaar. Ook kan een maximum aantal herhalingen worden ingesteld. Dat kan ook via een programma interface, een API, om de belasting te starten en te stoppen vanaf een externe website.

Instant Payment Notifications
Nieuwe transacties en wijzigingen zoals terugbetalingen, chargebacks, voids en automatische incasso kunnen naar een script op uw server worden gestuurd om een database bij te werken of een handeling te verrichten via een Instant Payment Notification

Abonnementen op websites of downloads
Voor websites die een abonnement verkopen op een afgeschermd deel van een website of het downloaden van producten hebben we verschillende met pincode beveiligde manieren om de producten aan de bevoegde klant af te leveren.

Order afhandeling in vele talen
Onze order afhandelings pagina's hebben templates voor vele talen, zoals  English, Dutch, Czech, Danish, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Italian, Japanese, Korean, Modern Standard Arabic, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Serbo-Croatian, Slovak, Spanish, Swedish.

Transactie Valuta
Klanten kunnen belast worden in één van de drie  valuta's  naar keuze USD, EUR of GBP. Andere valuta kunnen worden geconverteerd op basis van real-time koersinformatie bij het afrekenen.

Test orders
MultiCards beschikt over uitgebreide mogelijkheden om de creditcard functionaliteit te testen zonder echt te belasten. Dit kan ook als de live functie is uitgeschakeld.

IP en/of  email adres blokkeren
De blokkeer functie in het Merchant Menu maakt het mogelijk bepaalde IP of email adressen te blokkeren om orders te plaatsen. Zelfs kan u bepaalde credit card nummers voor uw bedrijf afsluiten. MultiCards zal automatisch alle creditcard nummers van chargeback orders blokkeren, eventueel met IP en email adres, tenzij de klant natuurlijk bona-fide is, om verdere schade te voorkomen.

Landen blokkeren
Sommige landen leveren relatief veel fraude orders of pogingen daartoe. Sommige landen worden door MultiCards daarom niet toegelaten. Daaronder momenteel Ghana en Nigeria als voorbeeld. Ook landen met een universele boycot via de VN. Ook kunt u zelf landen laten afsluiten door ons voor uw eigen order afhandeling.

Levering van digitale producten
Het verkopen en afleveren van digitale producten is eenvoudig met de gratis MultiCards e-Products Module. Nadat de transactie is goedgekeurd kunnen klanten onmiddelijk op een  link drukken om het e-Product te downloaden of ze kunnen het product later downloaden via de verzonden bevestigings email. De producten worden geleverd vanuit een beschermde sectie op uw eigen server. De klant krijgt een unieke pincode en download link. Nadat het product is geleverd vervalt de pincode, zodat delen met anderen niet mogelijk is. Meerdere producten en downloads in één enkele order is mogelijk. De e-Products Module is open-source en kan naar eigen wens worden gepersonaliseerd om alle mogelijkheden te benutten. De module kan worden toegepast op alle al bestaande order pagina's en shopping carts die al gebruik maken van MultiCards betaal platform. Technische informatie met betrekking tot deze mogelijkheid kunnen op uw verzoek worden verkregen  via een support ticket.